Volwassenen

Tommys dojo

De volwassenen worden gevormd vanaf de leeftijd 14 jaar of het 2de middelbaar. Iedere leeftijd boven 14 jaar kan hier dus instappen. We werken hier zowel aan onze conditionele gezondheid als ook aan onze technische vaardigheden. We trainen Tai Jutsu zoals het geschreven staat in de typische werking van Tommy’s Dojo. Een uitbereiding van de geschreven cursus die meer gericht is naar realiteit en dynamiek. Met de samenwerking van bevriende trainers die hun inzicht geven in bepaalde technieken. Deze nemen we mee voor ons persoonlijk programma 1ste Dan.

Zoals bovenstaande komen valtechnieken en rollingen, trap en slagtechnieken, afweer en ontwijkingstechnieken, bevrijdingen en klemtechnieken en worpen hier veelvuldig aan bod. Niet alleen als basiskennis maar ook doorheen het volledige programma. De uitbereiding bevind zich in de combinatie van al deze kennis en het zelf kunnen neerschrijven van een eigen programma dat u zal brengen na het behalen van uw 1ste kyu.

De uitleg wat wettelijke zelfverdediging is wordt hier ook meegegeven.

We ijveren naar een samenwerking tussen de leden en een goed gevoel na de training. De mogelijkheid om 3 keer per week ter  trainen geeft een boost aan uw kennis zowel theorie als de praktijk. De dynamiek moet vloeiend worden en efficiënt.  Iedere les duurt 120 minuten