Aangeboden Opleiding

Tommys dojo

Nodig onze trainer eens uit !!

Tai Jutsu Tommy’s Dojo geeft u de mogelijkheid om onze trainer eens tot bij u te laten komen.

– privé les voor particulieren

U hebt het drukt maar wilt toch leren hoe zelfverdediging werkt ? Dat kan ook bij u thuis ! Afspraak via telefonisch contact.

Duurtijd : 1 uur.

Zelfverdediging op school voor leerlingen en leerkrachten

Zelfverdediging voor de als sportuurtje, gevuld met valtechnieken, roltechnieken, houdgrepen, ontwijkingen, klemmen, etc en de eerste twee fase van zelfverdediging. Iedere vraag van aanval mag gesteld worden en zal beantwoord worden. Leerkrachten die graag ook eens leren hoe we dit doen ? Dat kan ook !!

Duurtijd : 1 uur.

Zelfverdediging op het werk

Zelfverdediging op het werk als ontspanning of als opbouw voor zelfvertrouwen. Een kwartiertje spieren laten werken die misschien niet altijd meer gebruikt worden. Daarna 45 minuten voluit op durven verdedigen inspelen indien nodig.

Duurtijd : 1 uur

–  sportdag op school

De leukste dag van het jaar !! Sportdag !! U zoekt eens iets anders ? Tai Jutsu Tommy’s Dojo biedt u een waaier van mogelijkheden aan. Kleuters en kleine kinderen gaan naar het Dierenparadijs. Grote kinderen worden ninja en Samurai. Deze groepen leren spelenderwijs wat allemaal mogelijk in de wereld van de zelfverdediging. Dieren rennen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Tieners worden warriors die we ook even conditioneel zeker zullen testen.

Duurtijd : nader te bepalen

teambuilding voor bedrijven

U zoekt eens een teambuilding te doen ? Een uurtje, een voormiddag of een namiddag ? U kan onze bestaande workshops combineren en u heeft een gevuld pakket. Onze EHBA staat voor Eerste Hulp Bij Agressie. Indien uw werknemers vaak te maken krijgen met agressie op de werkvloer, is deze cursus zeer interessant ! We bekijken zowel de theoretische kant van agressie alsook de praktische kant. We gaan door middel van rollenspellen de situaties naspelen en aantonen hoe het wel kan. De aanvullen met de specifieke weerbaarheidstraining geeft u al snel een voormiddag samenwerkingsmogelijkheden en gelegenheid tot open communicatie.

Duurtijd : nader te bepalen

Min. 10 personen

specifieke weerbaarheidstrainingen

Een vastgelegde lessenreeks zelfverdediging die wij voor u al hebben uitgeschreven. Meer info en datum kan u vinden onder de rubriek workshops en open weerbaarheidstrainingen.

Duurtijd : 6 lessen van 1 uur

 

EHBA workshop

Onze Eerste Hulp Bij Agressie workshop omvat zowel de theoretische als de praktische kant van agressie op de werkvloer. Dit kan zowel binnen als buiten zijn. Wij leggen in begrijpbare taal uit hoe agressie opbouwt en hoe u dit kan zien aankomen en tegen wapenen met de juiste woorden en houding. Indien u deze workshop aanvult met de specifiek weerbaarheidstraining hebt u een volledig pakket van zelfverdediging.

Duurtijd : circa 1 uur.

Aanvullend met weerbaarheidstraining : circa 2 uur.

Groep max. 20 personen

Met sportieve groeten

Sensei Tommy

0472.72.73.36